Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Varför stoppa verksamheten med alkolås när du kan öppna den med Senseair Safe Start?

Logotype

Varför Senseair Safe Start?

Vi vågar påstå att med Senseair Safe Start kan du säkra att det är rätt förare med rätt kompetens och i rätt skick som framfört ert fordon, utan att bidra till sämre effektivitet och fler hinder.

Absolut Beröringsfri kontroll

Allt fler blir medvetna om smittorisker. Vår sensor kräver inga munstycken eller beröring, ingen behöver blåsa eller röra vid enheten, bara andas. Nästan för enkelt att förklara. Tänk att du bara säger “Safe Start”  eller håller ditt RFID kort framför sensorn och andas så är det klart.

Snabb

Nästa generations alkoholsystem sparar tid. Blås en gång för access till hela flottan, snabba förarbyten, mindre än 10 sek. Vid underhåll räcker det med ett test per skift.

Noggrann

Vi har optimerat och testat våra enheter för att snabbt kunna bedöma om föraren är över eller under svensk gräns, 0,2 promille, med motsvarande tolerans specificerad enligt CENELEC 50436-2 och NHTSA BAAIDs Docket No.NHTSA-2013-0058 (amerikansk alkolåsstandard)

Kvalificerad transport

Vi vågar påstå att med Senseair Safe Start kan du säkra att det är rätt förare med rätt kompetens och i rätt skick som framfört ert fordon, utan att bidra till sämre effektivitet och fler hinder.

Flexibelt system

Safe Start systemet kan anpassas till olika flottor och kan skalas upp för den som vill börja med en pilotinstallation och utöka till ett nationell eller internationellt system.

Web interface

Vi kallar det Dashboard och det betyder bara att du har möjlighet att styra systemet direkt. Vem som ska larmas, vilka behörigheter du delar ut mm.

Tillämpningar

Här hittar du lösningar som anpassats till olika kunder. Saknar du din verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik Stadsbuss

Läs mer

Ett trafiksäkerhetssystem som höjer barriärerna för olovlig körning och kvalificerar föraren på en bråkdel av tiden jämfört med dagens teknik.

Spårbunden trafik

Läs mer

Lokföraren kan stämpla in nykter (System hos SJ idag)

Återvinningsföretag

Läs mer

Säg att ni har 100 bilar, då investerar ni 1,6 miljoner kronor i alkolås. Vi vågar påstå att ni kan investera en tiondel och öka säkerheten i företaget.

Räddningstjänst

Läs mer

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Lastbilstillverkare

Läs mer

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Busstillverkare

Läs mer

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Beställare och huvudmän

Läs mer

Satsa på okänd teknik?

Arbetsplats

Läs mer

Har ni årligt underhållsstopp? Läs detta!

Komponenterna

Förenklat består systemet av fyra enheter som kan kombineras på olika sätt. Det finns tillval som inbyggd kamera i sensorn, uppkoppling mot fleetmanagement för att nämna några få.

Senseair Wall

Läs mer

Detta är vår stationära enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in eller öppna upp fordonen genom nätverket. Uppkopplad förstås.

Senseair Go

Läs mer

Detta är vår fordonsmonterade enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in och öppna upp fordonet. Uppkopplad förstås.

Senseair Dashboard

Läs mer

Vårt webbaserade gränssnitt erbjuder flexibel access till kontrollfunktioner och administration.

Implementering

Läs mer

En lyckad introduktion är bra för alla

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.