Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Varför stoppa verksamheten med alkolås när du kan öppna den med Senseair Safe Start?

Logotype

Varför Senseair Safe Start?

Vi vågar påstå att med Senseair Safe Start kan du säkra att det är rätt förare med rätt kompetens och i rätt skick som framfört ert fordon, utan att bidra till sämre effektivitet och fler hinder.

Snabb

Nästa generations alkoholsystem sparar tid. Blås en gång för access till hela flottan, snabba förarbyten, mindre än 10 sek. Vid underhåll räcker det med ett test per skift.

Noggrann

Våra mätenheter är optimerade för att snabbt kunna bedöma om föraren är över eller under svensk gräns 0,2 promille med motsvarande teknisk mätnoggrannhet enligt CENELEC 50436-2 och NHTSA BAAIDs Docket No.NHTSA-2013-0058 (amerikansk alkolåsstandard).

Kvalificerad transport

Vi vågar påstå att med Senseair Safe Start kan du säkra att det är rätt förare med rätt kompetens och i rätt skick som framfört ert fordon, utan att bidra till sämre effektivitet och fler hinder.

Flexibelt system

Safe Start systemet kan anpassas till olika flottor och kan skalas upp för den som vill börja med en pilotinstallation och utöka till ett nationell eller internationellt system.

Web interface

Vi kallar det Dashboard och det betyder bara att du har möjlighet att styra systemet direkt. Vem som ska larmas, vilka behörigheter du delar ut mm.

Hygieniskt

Hur många munstycken ligger och rullar på golvmattorna eller hur många ligger i fickorna och samlar ludd? Detta är ett beröringsfritt system, ingen behöver blåsa eller röra vid enheten, bara andas. Nästan för enkelt att förklara. Tänk att du bara säger “Start” så är det klart.

Tillämpningar

Här hittar du lösningar som anpassats till olika kunder. Saknar du din verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik Stadsbuss

Läs mer

Ett trafiksäkerhetssystem som höjer barriärerna för olovlig körning och kvalificerar föraren på en bråkdel av tiden jämfört med dagens teknik.

Lastbilstillverkare

Läs mer

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Busstillverkare

Läs mer

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Räddningstjänst

Läs mer

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Komponenterna

Förenklat består systemet av fyra enheter som kan kombineras på olika sätt. Det finns tillval som inbyggd kamera i sensorn, uppkoppling mot fleetmanagement för att nämna några få.

Senseair Wall

Läs mer

Detta är vår stationära enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in eller öppna upp fordonen genom nätverket. Uppkopplad förstås.

Senseair Go

Läs mer

Detta är vår fordonsmonterade enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in och öppna upp fordonet. Uppkopplad förstås.

Senseair Dashboard

Läs mer

Vårt webbaserade gränssnitt erbjuder flexibel access till kontrollfunktioner och administration.

Implementering

Läs mer

En lyckad introduktion är bra för alla

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.