Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Logotype

Busstillverkare

Sesame Safe Start sparar tid och ökar säkerheten för dina kunder. Som tillverkare kan du erbjuda vårt alkoholsensor system som en integrerad produkt, ett tillval eller som eftermarknad.

Argumenten för vår sensor teknik:

  • ”osynlig” design
  • otroligt enkelt att använda
  • kan kopplas upp till ett fleet management system
  • fungerar på alla marknader

Senseair Safe Start kan anpassas efter landets lagar och mäter med samma noggrannhet som ett funktionstestat alkolås enligt CENELEC 50436-2.

Det unika med bussoperatörer är ofta storskaligheten men också kravet på att vara effektiva för att konkurrera i en prisutsatt marknad. Även om sensorn är unik så är processhastigheten det som uppskattas mest. Vi sparar otroligt mycket tid, så mycket att våra kunder helst inte vill prata om det.

Senseair har arbetat med ledande OEM tillverkare i väl 25 år. Utmaningen när det gäller NDIR sensorer är att tillverkningen kräver en konstant hög precision och att kalibreringsprocessen stämmer väl med verkligheten. Vi levererar 1000.000 sensorer varje år. Inom HVAC räknar kunden med 20-25 års livstid.

Kärnan i vårt erbjudande är en unik sensor som utvecklats med DADSS (https://www.dadss.org) i USA. Här finns alla världens ledande biltillverkare och den amerikanska Vägtrafikmyndigheten (AAMVA).

Våra ägare Asahi Kasei är en världsledande leverantör till fordonsindustrin när det gäller elektronik, material och andra lösningar.

 

Tillämpningar

Här hittar du lösningar som anpassats till olika kunder. Saknar du din verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik Stadsbuss

Läs mer

Ett trafiksäkerhetssystem som höjer barriärerna för olovlig körning och kvalificerar föraren på en bråkdel av tiden jämfört med dagens teknik.

Spårbunden trafik

Läs mer

Lokföraren kan stämpla in nykter (System hos SJ idag)

Återvinningsföretag

Läs mer

Säg att ni har 100 bilar, då investerar ni 1,6 miljoner kronor i alkolås. Vi vågar påstå att ni kan investera en tiondel och öka säkerheten i företaget.

Räddningstjänst

Läs mer

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Lastbilstillverkare

Läs mer

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Busstillverkare

Läs mer

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Beställare och huvudmän

Läs mer

Satsa på okänd teknik?

Arbetsplats

Läs mer

Har ni årligt underhållsstopp? Läs detta!

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.