Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Logotype

Lastbilstillverkare

Vi tror att lastbilstillverkare kan öka värdet på sitt erbjudande genom ett unikt sensor system som kan integreras i kabin designen.

Dessa är våra viktigaste argument för Safe Start

  • ”osynlig” design
  • otroligt enkelt att använda
  • kan kopplas upp till ett fleet management system
  • fungerar på alla marknader

Senseair Safe Start kan anpassas efter landets lagar och mäter med samma noggrannhet som ett funktionstestat alkolås enligt CENELEC 50436-2

Senseair har arbetat med ledande OEM tillverkare i väl 25 år. Utmaningen när det gäller NDIR sensorer är att tillverkningen kräver en konstant hög precision och att kalibreringsprocessen stämmer väl med verkligheten. Vi levererar 1000.000 sensorer varje år. Inom HVAC räknar kunden med 20-25 års livstid.

Kärnan i vårt erbjudande är en unik sensor som utvecklats med DADSS (https://www.dadss.org) i USA. Här finns alla världens ledande biltillverkare och den amerikanska Vägtrafikmyndigheten (AAMVA).

Våra ägare Asahi Kasei är en världsledande leverantör till fordonsindustrin när det gäller elektronik, material och andra lösningar.

 

Tillämpningar

Här hittar du lösningar som anpassats till olika kunder. Saknar du din verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik

Läs mer

Här hittar du lösningar för väg, spår, vatten och flyg.

Busstillverkare

Läs mer

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Räddningstjänst

Läs mer

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.