Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Logotype

Räddningstjänst

Att stå och blåsa i en handhållen traditionell alkomätare inför en grupp kolleger är inte diskret. Har alla ett eget rör eller använder ni engångsartiklar? Vi vågar påstå att Senseair Safe Start är en diskret, i det närmaste osynlig testmetod.

Vi tror att slippa en massa plaströr är ett givet plus idag.

  • Checka in teamet (funktion istället för ID)
  • Uppkopplat system
  • 9 sekunder per incheckning

Det vi kallar ”Uppsala modellen” uppstod förstås i Uppsala tack vare en kreativ produktionschef på Räddningstjänsten. I Uppsala finns fem heltidsstationer och sexton deltidsstationer. På stationerna startar personalen sitt pass efter tilldelning av ansvarsområden. Därefter tar brandmännen det funktionskort som motsvarar den tilldelade arbetsrollen och ”checkar in” eller taggar sig. På detta sätt blir installationen och administrationen det enklast möjliga*. Det viktiga är ju att hela teamet är ”taggat”.

*Läs mer om Sesame Team

 

Tillämpningar

Här hittar du lösningar som anpassats till olika kunder. Saknar du din verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik

Läs mer

Här hittar du lösningar för väg, spår, vatten och flyg.

Lastbilstillverkare

Läs mer

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Busstillverkare

Läs mer

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.