Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Safestart är motsatsen till Alkolås. Istället för att låsa upp organisationen i ett system som hindrar effektivitet och trivsel så skapar vi en osynlig säkerhet för en mängd olika verksamheter.

Logotype

Tillämpningar

Här hittar du applikationer som anpassats till olika typer av verksamheter. Saknar du din typ av verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns säkert det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik Stadsbuss

Ett trafiksäkerhetssystem som höjer barriärerna för olovlig körning och kvalificerar föraren på en bråkdel av tiden jämfört med dagens teknik.

Läs mer

Spårbunden trafik

Lokföraren kan stämpla in nykter (System hos SJ idag)

Läs mer

Återvinningsföretag

Säg att ni har 100 bilar, då investerar ni 1,6 miljoner kronor i alkolås. Vi vågar påstå att ni kan investera en tiondel och öka säkerheten i företaget.

Läs mer

Räddningstjänst

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Läs mer

Lastbilstillverkare

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Läs mer

Busstillverkare

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Läs mer

Beställare och huvudmän

Satsa på okänd teknik?

Läs mer

Arbetsplats

Har ni årligt underhållsstopp? Läs detta!

Läs mer

Komponenterna

Förenklat består systemet av fyra enheter som kan kombineras på olika sätt. Det finns tillval som inbyggd kamera i sensorn, uppkoppling mot fleetmanagement för att nämna några få.

Senseair Wall

Läs mer

Detta är vår stationära enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in eller öppna upp fordonen genom nätverket. Uppkopplad förstås.

Senseair Go

Läs mer

Detta är vår fordonsmonterade enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in och öppna upp fordonet. Uppkopplad förstås.

Senseair Dashboard

Läs mer

Vårt webbaserade gränssnitt erbjuder flexibel access till kontrollfunktioner och administration.

Implementering

Läs mer

En lyckad introduktion är bra för alla

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.