Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Safestart är motsatsen till Alkolås. Istället för att låsa upp organisationen i ett system som hindrar effektivitet och trivsel så skapar vi en osynlig säkerhet för en mängd olika verksamheter.

Logotype

Tillämpningar

Här hittar du applikationer som anpassats till olika typer av verksamheter. Saknar du din typ av verksamhet? Kan det vara taxi, åkeri, lager eller ett rederi? Titta under Kollektivtrafik, där finns säkert det du söker. Om inte, hör av dig så tittar vi på din verksamhet tillsammans.

Kollektivtrafik

Här hittar du lösningar för väg, spår, vatten och flyg.

Läs mer

Lastbilstillverkare

Här hittar du våra OEM lösningar där ni kan erbjudas lösningar som integreras i er design eller som eftermarknadsprodukt.

Läs mer

Busstillverkare

Här hittar du möjligheter att anpassa bussarna så att de blir en del av Safe Start.

Läs mer

Räddningstjänst

Här hittar du en lösning som tar 9 sekunder/person. Teamet checkar in till sitt pass, sedan är de färdiga för omedelbar utryckning.

Läs mer

Komponenterna

Förenklat består systemet av fyra enheter som kan kombineras på olika sätt. Det finns tillval som inbyggd kamera i sensorn, uppkoppling mot fleetmanagement för att nämna några få.

Sesame Wall

Läs mer

Detta är vår stationära enhet. Här kan dina nyktra medarbetare stämpla in eller öppna upp fordonen genom nätverket. RFID skanner, kamera (tillval) och andningsfiltret - uppkopplat förståss.

Sesame Go

Läs mer

Är mer än den handenhet du ser här. Sesame Go kan lika gärna sitta osynligt i panelen. Den gör samma jobb som den stationära Sesame men sitter i fordonen. Erbjuds alltid med Sesame Access.

Sesame Access

Läs mer

Detta är den enhet som låser och låser upp fordonet. Kontrolleras trådlöst men kan kopplas ur i en nödsituation - vilket givetvis registreras för möjlighet till uppföljning.

Sesame Dashboard

Läs mer

Här håller du koll på in- och utcheckningar, bestämmer vad som ska hända vid larm mm. Systemet kan givetvis göras tillgängligt för integrering i ert befintliga system.

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.