Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Dela

Logotype

Välkommen till webinar "Rattfylla & Pandemi" 24/3 2021

Om webinariet Hur kan alkolåset ”covidsäkras”? En alkomätare är ett viktigt verktyg för att säkerställa nyktra och säkra arbetsplatser, det räddar liv. Allt fler kopplar dock ur sina alkomätare med munstycke på grund av den hygieniska oron kring pandemin. Vore det inte skönt att slippa munstycket?

Vi vill uppmärksamma om att det idag finns ett beröringsfritt alternativ. En ny svensk teknik, utvecklad tillsammans med den Amerikanska staten, som inte kräver något munstycke eller beröring. Ingen behöver blåsa eller röra vid enheten, endast scanna och andas ut. Ja, så enkelt är det!

Om du vill veta mer om vad ett beröringsfritt alkolås innebär, då är detta webinar för dig! Vi tar upp vilka fördelar som finns med en beröringsfri teknik jämfört med en traditionell teknik med munstycke. Live genomgång och demonstration av våra produkterbjudanden och hur tekniken fungerar. Vi går även igenom möjligheterna att anpassa systemet och komponenterna till dina behov och verksamhet.

Välkommen att delta och ställ dina frågor direkt till oss.
Agenda:

- Vad innebär en beröringsfri alkomätare?
- Fördelarna med beröringsfri teknik jämfört med traditionell teknik med munstycke
- Vilka risker finns med dagens alkolås?
- Hur kan vi ”Covidsäkra” alkolåset?
- Introducera Senseair Safe Start – ett beröringsfritt alternativ
- Live demo
- Frågestund

Presentatörer: Johan Wiklander, Sara Lövemark och Jonas Ljungblad
Förväntad tid: 60 min
Datum: Onsdag 24/3
Tid: kl. 14:00

Se webinariet

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.