Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Dela

Logotype

COVID 19 status

Trots rådande situation fortsätter vi med våra leveranser som vanligt och vår molnsupport fungerar utan problem. De anställda som kan arbeta hemifrån uppmanas att göra så. Kundmöten och support utförs digitalt för att undvika resor och möten enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Just nu passar vi också på att ta fram nya förpackningar till våra enheter samt bygga upp en utbildning för våra kunder som fungerar på nätet.

De anställda som kan arbeta hemifrån uppmanas att göra så. Kundmöten och support utförs digitalt för att undvika resor och möten enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten.
Just nu passar vi också på att ta fram nya förpackningar till våra enheter samt bygga upp en utbildning för våra kunder som fungerar på nätet.

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.