Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Dela

Logotype

Enkel metod för att stoppa alkohol på arbetsplatsen

Nyheterna kommer med jämna mellanrum. Vad de avslöjar är att kulturen med alkohol på arbetsplatserna finns kvar. Vad de inte avslöjar är att det finns ett statistiskt belägg för att det tar 6-10 år att avslöja en person med alkohol problem. Att hela teamets produktivitet sjunker med ca 40% när en person har alkoholproblem.

Så vad stoppar företagen från att införa en teknik som tar 9 sekunder att identifiera och testa ALLA på en arbetsplats? En teknik som kan kopplas till ID 06. Troligen för att vi inte hinner missionera på de marknader där man tycker att man har läget under kontroll. Där inte beställaren ställer krav på alkoholtester. Vi har fullt upp med att leverera till de som MÅSTE ha tester och som inser att vår teknik är den som löser problemet nästan helt osynligt.

Låt oss mötas!

Det är fantastiskt att få erbjuda något som var omöjligt igår. Utmaningen är att förklara hur enkelt det är. Därför är vårt råd att du kontaktar oss så får vi visa hur det fungerar. Det kan börja med ett telefonsamtal där du bara vill ha svar på några frågor. Eller så kommer vi och lyssnar och hittar en lösning.